DROMEN KOMEN UIT

Gepubliceerd op 15 april 2023 om 12:00

Op zeer korte termijn zal Winnaars Haken Nooit Af starten met een woon- en behandel groep!
Ik ben blij dat ik dit nieuws met jullie kan delen.
De nood is hoog in de jeugdzorg zoals iedereen weet, daarom starten wij met een eerste vestiging waar plek is voor 6 jongeren. Door mijn verhaal te delen met de mensen in mijn omgeving komt er hierna zeer waarschijnlijk ook een tweede huis, beschikbaar gesteld door een van mijn connecties.

Ik ben zo dankbaar voor deze kans en het vertrouwen en geloof in mij en mijn plan door de mensen om mij heen.
Niks blijkt onmogelijk in het leven. Daar staat Winnaars Haken Nooit Af ook voor en ik neem mijzelf hierin als voorbeeld. Vroeger was ik een straatschoffie die nooit werd gezien waardoor ik ook foute keuzes heb gemaakt in het leven en in mijn eentje donkere paden heb moeten bewandelen. Maar door de juiste mensen om mij heen te verzamelen, door te zetten en moed te tonen kom je vaak op hele mooie plekken. Ik heb ervaring opgedaan bij verschillende instanties binnen de jeugdzorg in verschillende functies maar nu is het tijd om zelf op te staan. Ik gun de jongeren die het nodig hebben de steun en liefde die ik zelf heb ervaren en wil hen dit ook bieden, het is dan ook een droom die uitkomt dat ik dit nu kan realiseren!

Stuur mij gerust een bericht om te kijken wat wij samen voor de jeugdigen kunnen betekenen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.