Lees hier de ervaringen van anderen

De ervaringen van anderen zijn voor Winnaars Haken Nooit Af heel belangrijk.
Mocht u, uw eigen ervaring willen insturen neem dan contact met ons op.

Mijn naam is Anoniem

Desmond ken ik nu ruim een jaar en heeft mij op verschillende vlakken geholpen. Door vele teleurstellingen in de hulpverlening ben ik het vertrouwen langzaam aan verloren. Mijn overtuiging werd dat hulp niet werkte en zorgde voor meer onrust en achteruitgang dan vooruitgang. 
Desmond heeft mij laten in zien dat dit een foute gedachte is en dat het anders kan. Vooruitgang is mogelijk met de juiste mensen om je heen waarvan Desmond er één is. 

Desmond luistert naar je en oordeelt niet, is eerlijk wanneer het nodig is maar doet dit met de juiste bedoelingen. De waarheid is soms niet leuk maar nodig om vooruit te komen. Desmond doet dit op een liefdevolle manier waar menig mens nog veel van kan leren.


Mijn naam is Simone,

Ik leerde Desmond 3 jaar geleden kennen in een voor mij mentaal en fysiek ontzettend zware periode.
Ik had last van depressies, angststoornis, dwangstoornis en PTSS waarvoor ik ook dagelijks veel medicatie gebruikte.
Al tijden was ik onder behandeling bij verschillende psychologen en andere hulpverleners maar het ging alleen maar slechter met mij.
Voor de buitenwereld wist ik heel goed een masker op te houden, hier trapte ook iedereen in. Iedereen behalve Desmond. 
Door heel veel gesprekken te voeren, samen dingen te oefenen en uitdagingen aan te gaan heeft Desmond mijn vertrouwen gewonnen. Hierdoor durfde ik situaties aan te gaan die ik eerder zou vermijden. Omdat ik wist dat Desmond áltijd achter mij zou staan om mijn successen te vieren maar ook als het fout zou gaan om mij op te vangen. Doordat Desmond mij in korte tijd heel goed heeft leren kennen wist hij feilloos in te spelen op de aanpak die ik nodig had. Zo ben ik bijvoorbeeld al langere tijd van al mijn medicatie af, dit was echt een mijlpaal voor mij maar had ik zonder Desmond niet aangedurfd. 
Het is niet altijd makkelijk geweest om geholpen te worden door iemand die zo makkelijk door al je maskers heen kijkt, maar uiteindelijk wel het beste wat mij is overkomen. Ik volg al enige tijd geen therapieën meer en het gaat met mij nog steeds heel erg goed.

Maar écht het allermooiste wat Desmond mij heeft gebracht is dat ik mijzelf en mijn levensgeluk weer heb teruggevonden.


Mijn naam is Kim

Mijn behandeling bij Desmond ervaar ik als zeer positief.  Dit vind ik omdat hij eerlijk en direct is, iets wat ik erg waardeer en ik ook nodig heb gehad. 
Ik struggelde met verschillende gedragsproblemen en verslaving. Waar hij me mee geholpen heeft. De manier waarop Desmond te werk gaat zou ik omschrijven als direct, er wordt niet omheen gedraaid en er word gezegd wat je moet horen.
Door onze harde maar eerlijke gesprekken ben ik dingen in gaan zien en ging het langzamerhand de betere kant op.
Buiten de gesprekken en sessies om was er ook ruimte voor leuke momenten en grapjes. Wat ik erg relaxt vond. Door de openheid vanuit zijn kant vertrouwde ik hem snel en lukte het mij ook open en eerlijk naar hem te zijn. Dit is iets wat ik nooit deed. 

Desmond heeft mij beloofd dat hij mij zou helpen, deze belofte heeft hij tot en met de dag van vandaag gehouden/nagekomen.